Versatile packaging buckets for every feasible application around the house and construction site

Harrie van der Kolk,
Specialist
Paint & Construction

Dijkstra Plastics offers an extensive series of packaging buckets for a very large number of applications, suitable for solids and liquids. Our packaging buckets have a proven track record in practice when used for paint, adhesives, epoxy, asphalt concrete and composites, among other things. Choose the type that best suits your needs, depending on the application and volume. We will develop a customised bucket for specific wishes and requirements.

Need advice regarding stacking, filling or transport? We perform practical tests in our in-house test room to determine the maximum load for your particular situation. In addition, in conjunction with you, we can analyse the course the packaging follows in your production environment and the processes that are completed within the chain. Based on this information, we can advise you even better!

View the options

Een verpakking de uitstraling meegeven die past bij je bedrijf is van belang om jouw product te onderscheiden in de markt. Zowel emmer als deksel kan in jouw gewenste kleur. En met de hoogwaardige In-Mould Labeling (IML) techniek geven wij iedere verpakking de ultieme attentiewaarde. Naast een foto realistische bedrukking zijn er vele toepassingen en variaties mogelijk.

Alle verpakkingen zijn uitgerust met een sterke handgreep, een eenvoudig te openen deksel en een garantiesluiting. Deze garantiesluiting maakt in één oogopslag zichtbaar of een verpakking al dan niet eerder geopend is. De garantiesluiting is zodanig ontworpen dat het vast blijft zitten aan de emmer en dus niet in de emmer valt na openen.

Voor verven, sierpleisters en diverse andere vloeistoffen is het van belang dat de verpakking lek- en schut dicht is. Onze sluitingen zijn zo gemaakt dat de deksel perfect op de emmer past en dat zij niet lekken wanneer er een grote kracht op wordt uitgeoefend. Dit wordt onder andere geëist voor het mengen van verven en diverse vloeistoffen. Lek- en schuttesten behoren tot onze standaard testprocedure.

Random examples from the market

Een nieuwe manier van verpakken

Het opnieuw uitvinden van een geschikte verpakking voor slijpschijven staat centraal. Een product waarin de uitstraling van de verpakking een absolute meerwaarde is gaan vormen voor de markt. De huidige kartonnen verpakkingen waren een standaard in de markt. Hoewel de verpakking met handschoenen aan lastig te openen is en door gebruik snel beschadigd werd deze veelvuldig ingezet. De vraag hoe een verpakking kan aansluiten bij alle eisen werd opgelost door een goede samenwerking tussen Dijkstra Plastics en Saint Gobain.
Bekijk Case
Random examples from the market

Verfemmers van 100% Post Consumer Recyclaat

Koninklijke Van Wijhe Verf is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Met meer dan 100 jaar ervaring is vernieuwing één van de kernwaarden van dit bedrijf. Traditioneel vakmanschap wordt steeds weer gecombineerd met de modernste technieken en inzichten. Wijzonol is onder andere één van de merken waar verf wordt ontwikkeld, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.
Bekijk Case
Random examples from the market

Ontwikkelen van een oplossing op maat

Hewitex ontwikkelt en produceert non-woven schoonmaakdoeken voor de professionele, industriële en consumentenmarkt. Zoals ze het zelf zeggen: “Hewitex maakt schoonmaakdoekjes waar mensen graag mee werken”. Naast de traditionele droge (stofwis-)doeken (die verkrijgbaar zijn in verschillende kwaliteiten) produceert Hewitex ook vochtige en natte schoonmaakdoeken, direct klaar voor gebruik.
Bekijk Case
Random examples from the market

Merkbeleving op je verpakking: re-integratie huisstijl

Bij Fokken & Müller GmbH wordt al ruim 120 jaar de vermaarde Emder Matjes in al zijn verschijningsvormen verwerkt. Kwaliteit wordt hier met de hoofdletter “K” geschreven. Dezelfde hoge kwaliteitsstandaard wordt ook van de verpakking verlangd. De onlangs gewijzigde huisstijl van Fokken & Müller GmbH is in zijn geheel doorgevoerd op de complete range verpakkingsemmers en schalen van Dijkstra Plastics.
Bekijk Case

Get in touch with our specialist: HarrieNeed advice

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

Need advice

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!